Προφίλ εταιρίας

Η ατομική επιχείρηση Cucine Roussis δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου κουζίνας  και των ειδικών κατασκευών από το 1986. Ξεκίνησε από τα Λουτρά Ωραίας Ελένης στη Κόρινθο και με την πάροδο του χρόνου αλλά και με τις ανάγκες των πελατών μας δημιουργήθηκε το υποκατάστημα του Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα όπου μπορείτε να μας βρείτε.

Προκειμένου να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες προσφέρουμε ποικιλία σε Ελληνικές και Ιταλικές κουζίνες, πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας όπως και αναλαμβάνουμε να κάνουμε ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με έμπειρα συνεργεία ώστε να αναλαμβάνουμε πλήρης ανακαινίσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Με δεδομένη τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η προσπάθεια εξυπηρέτησης του εκάστοτε πελάτη επικεντρώνεται στην προσέγγιση και ικανοποίηση του προσωπικού του γούστου και των ιδιαίτερων απαιτήσεών του μέσα από την εμπειρία τόσων χρόνων αλλά και με την συνεχής παρακολούθηση των τάσεων που δημιουργούνται στην εκάστοτε εποχή.